Kasser

Rejsekassen (inklusiv levering)
Verden set gennem leg. I elsker at rejse. Ja? Der er rigtig mange spændende oplevelser ude i verden, der venter på jer. Med rejsekassen kan I rejse, hvor hen I vil. Turen går til……
349,-
Dinokassen (inklusiv levering)
Tag med tilbage i jordens historie. I Dinokassen får I alle ingredienserne til en hæsblæsende actionoplevelse med dinosaurer. Dinoen bliver jagtet af…
349,-
Fiskekassen (inklusiv levering)
Tag en dyb indånding, for her kommer Fiskekassen, der tager jer med under havets overflade. Kom helt tæt på den fantastiske og ellers skjulte verden på havbunden...
349,-
Monsterkassen (inklusiv levering)
Hold jer væk, mareridt... Monsterkassen hjælper dig med at stoppe alle onde drømme og i stedet bruge dem smart. Så snart mareridtet nærmer sig…
349,-
UDGÅET KASSE
December kan være forfærdelig lang, hvis man glæder sig meget til juleaften. Ventetiden kan afhjælpes lidt med UltraKlogs Adventskalender, hvor I sammen kan lave spændende projekter og fortællinger om julen.
0,-
Pakke - De hellige tre konger
Giv verdens bedste julegave. Tag tilbage i tiden med De hellig tre konger - den dag, hvor de tre vise mænd, Caspar, Balthazar og Melchior, efter at have fulgt ledestjernen på kameler fandt det lille Jesus-barn i krybben i Betlehem.
99,-
Pakke - Hvor Jesus blev født
Jesus blev født på 2. sal i Magasin Du Nord … eller gjorde han? Byg jeres egen stald med grene og mos og genskab jeres egen fortælling om Jesus fødsel…
99,-
Pakke - Rejsen til Betlehem
År efter år lytter vi juleaften til præstens dejlige fortælling om Juleevangeliet - genskab selv fortællingen om Josef og Marias rejse til Betlehem, om Jesusbarnet og om besøg af fattige hyrder og “vise mænd.
99,-
Pakke - Julefest
Glimmer, guld, sølv … Juleaften er da helt speciel. Skabe jeres helt eget og unikke bordpynt til den store julefest.
99,-
Pakke - En julenat i Betlehem
Og det skete i de dage ... Eller hvordan var det nu med de vise mænd, englenes sang, hyrderne på marken, og ledestjernen.
199,-
Akvariekassen
Tag en dyb indånding, for her kommer Fiskekassen, der tager jer med under havets overflade. Kom helt tæt på den fantastiske og ellers skjulte verden på havbunden...
99,-
Under havet kassen
Tag en dyb indånding, for her kommer Fiskekassen, der tager jer med under havets overflade. Kom helt tæt på den fantastiske og ellers skjulte verden på havbunden...
0,-
lær at kende 25 strandfund
Kan du kende en knivmusling? Og hvordan ser et søpindsvin ud? Og hvad er en brødkrummesvamp? I denne bog får du tydelige billeder, beskrivelser og små tips, så du kan lære strandfundene ved havet at kende. Ikke kun nogle få, og heller ikke rigtig mange. Men lige tilstrækkeligt, til at du kan synes, det er spændende, og føle dig rigtig dygtig.
49,-
Ivan møder en stegosaurus
Dinoland er en kasse, hvor Ivans legetøjsdinosaurer bor. Han har en hel masse, og han kender navnene på dem alle sammen. En aften, hvor Ivan ikke vil sove, hører han en mærkelig lyd fra kassen. Det kradser og piber ... Denne bog følger også med i premium kassen, Dinokassen.
49,-
Jumbojet
Billedbog. To drenge venter på deres forældre, og det kan være kedeligt. Dog ikke for disse to drenge, der har en god fantasi, så når en jumbojet, et megatog og en lufthval blandt andet kommer forbi, så oplever de eventyret lige der. Denne bog finder du også i premium kassen, Rejsekassen.
49,-
Trolden i mørket
I Mikkels skab bor en trold. Om natten tramper den ud og laver værelset om til en mørk og uhyggelig skov. Mikkel kalder på bade far og mor. Men de kan hverken se trolde eller træer. "Det er jo bare din stumtjener," siger far. "Luk øjnene og tænk på noget rart," siger mor.En underfundig historie om, hvordan børn og voksne ser verden vidt forskelligt - og hvem siger, at de voksne altid har ret?Gennemillustreret i farver af Ida Gantriis. Denne bog følger også med i premium kassen, Monsterkassen.
49,-
UDSOLGT MINIAKVARIUM ANBEFALET 6-10 år
Sådan får du gang i et akvarium. Akvariefisk har en særlig evne til at trække et publikum. De er stille, nysgerrige og af og til endda komiske. Skab dine egne fisk og vis dem frem.
149,-
SEJ BLÆKSPRUTTE ANBEFALET 6-10 år
Nogle har øjne så store som fodbolde og er lige så lange som lastbiler. Tag på oplevelse med den orange blæksprutter som er ganske enkelt magisk….
149,-
UDSOLGT TÆL MED BLÆKSPRUTTEN ANBEFALET 4-6 år
Blæksprutter tæller bedre end små børn. Blæksprutten Sepia pharaonis kan skelne mellem forskellige tal, når det handler om dens livret, rejer. Kan du tælle til ti…
149,-
UDSOLGT MONSTERTEATER ANBEFALET 6-10 år
Så sidder man der og tror, at man skal til at opleve et hyggeligt eventyr Men nej. Monsterteateret er gået anderledes barsk til værks med deres nye forestilling. Her er der magiske kræfter på spil. Inviter dine forældre i teateret.
149,-
SKAB ET MONSTER ANBEFALET 4-6 år
Du har sikkert en levende fantasi. Selvom du inderst inde ved, at monstre kun findes oppe i hovedet, kan du godt blive rigtig bange, når lyset bliver slukket om aftenen. Se monsteret i øjnene skab dit eget selvlysende monster og lad det lyse dit værelse op.
149,-
UDSOLGT TROLD I MØRKET ANBEFALET 4-6 ÅR
Nogle trolde bor i skabe. Find ud af, hvordan man på snedig vis slipper af med dem.
149,-
DEN SMUKKE GÆST ANBEFALET 4-6 år
Vildt fund: Fandt 30 perler i én og samme østers. Hvor mange perler er der i din østers?
149,-
UDSOLGT STOPMOTION ANBEFALET 6-10 år
Alverdens historier, universer og materialer kan animeres, og mulighederne er mange, når Du får mulighed for at slipper kreativiteten løs i din stopmotionfilm.
149,-
Månedsabonnement, første måned gratis anbefalet 4-6 år
Bestil et månedsabonnement og få første måned gratis. I 6 måneder får I tilsendt en pakke med alle materialer, vejledninger til mange kreative og lærerrige timer uden meget forberedelse og besvær. 745 inkl. levering.
745,-
Månedsabonnement, første måned gratis anbefalet 6-10 år
Bestil et månedsabonnement og få første måned gratis. I 6 måneder får I tilsendt en pakke med alle materialer, vejledninger til mange kreative og lærerrige timer uden meget forberedelse og besvær. 745 inkl. levering.
745,-
UDSOLGT TURBOSNEGL MED JETMOTOR ANBEFALET 4-6 ÅR
At vente på sine forældre kan godt være lidt kedeligt. Men, se der kommer en jumbojet og en sportsvogn og en turbosnegl. Eventyr findes overalt!
149,-
UDSOLGT URHAVETS KÆMPE ANBEFALET 6-10 ÅR
Nogle har øjne så store som fodbolde og er lige så lange som lastbiler. Tag på oplevelse med urhavets kæmpe som er ganske enkelt magisk….
149,-
UDSOLGT STEGOSAURUS ANBEFALET 4-6 ÅR
Fortidens kæmper og finurlige væsner fascinerer både store og små. Der gemmer sig nemlig både mysterier og utrolige historier i dinosaurernes verden.
149,-
Julekrybbe anbefalet 4-10 år
Fordriv tiden med en spændende julebog, og lad julemagien sænke sig over familien, mens i sammen skaber et eventyrligt krybbespil….
149,-